کد خبر:۳۶۳۱۷۹
رییس اتحادیه فرآوردههای گوشتی خبر داد:
کاهش 20 درصدی مصرف محصولات گوشتی با طرح موضوع خمیر مرغ
رییس اتحادیه فرآوردههای گوشتی با اشاره به این که مسائل خمیر مرغ حجم فروش محصولات فرآوری گوشتی را ۲۰ درصد کاهش داده است گفت: استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی بلامانع است و با اعلام این گونه نظرات تولید زیر راه پلهای رشد می کند.
به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، سیدمحمد موسوی در نشست اتحادیه در رابطه با خمیر گوشت، گفت: باید نظارت و بازرسی در کشتارگاه افزایش یابد و به دلیل عدم نظارت از سوی مراجع زیر صلاح از تولید خمیر مرغ در کارخانجات مجاز جلوگیری شده است و باعث شده تولید خمیر مرغ در مکانهای غیر مجاز افزایش یابد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 70 نوع از این محصول و 110 هزار نیروی اشتغال در شبکه توزیع و تولید در کنار 30 هزار واحد فروش ساندویچ فعال هستند.
رئیس اتحادیه فراورده های گوشتی گفت: در گذشته پای نوشابه و روغن پالم به رسانهها باز شد و در حال حاضر مسئله خمیر مرغ و سوسیس کالباس به میان آمده که در پی آن کاهش 20درصدی فروش محصولات فرآوری گوشتی رخ داده است.
وی ادامه داد: جای سوال دارد که با وجود نظارت بر کشتار مرغ و تخلیه امعا و احشای مرغ توسط وزارت بهداشت، حال چرا مسائل خمیر مرغ مطرح شده است.
موسوی در مورد میزان مصرف سرانه فراورده های گوشتی گفت: در اروپا سرانه مصرف 48 کیلو، در کشورهای همجوار 22 کیلو و در کشور ما 6.5 کیلوگرم است و اگر می گویند خمیر مرغ و فراورده های گوشتی بد است به جای تعطیل کردن صنعت و بازار آن راهکار مناسب بدهند.
وی با اشاره به این که 10 تا 15 درصد گوشت همراه استخوان مرغ است گفت: باید به جای هدر دادن منابع به دنبال ایجاد ارزش افزوده باشیم و گوشت مصرف خانه و گوشت صنعتی از یکدیگر جدا باشد.
رییس اتحادیه فرآوردههای گوشتی تاکید کرد: بارها در زمینه نظارت و بازرسی با اداره نظارت بر مواد غذایی مکاتبه شده که اعلام میشود، نظارت امری حاکمیتی است در نهایت محصولات شرکتهای تحت پوشش به صورت نمونهگیری آزمایش انجام میشود و باید نظارت شده تا بازار لطمه نبیند و جنس وارداتی یا زیرزمینی جای آن را نگیرد.
او در پایان گفت: بیشترین تخلفات در شهرهای قم، خرمشهر و مشهد به دلیل زائر پذیری آن رخ داده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.